Onze Diensten

Dakkapel

In de zoektocht naar de perfecte dakkapel komen er nogal wat opties voorbij: kiest u voor een prefab- of voor een maatwerk constructie, welk materiaal past bij uw woning, hoeveel kozijnen zijn er gewenst en welke afwerking sluit mooi aan bij het geheel? Al deze keuzes hebben invloed op de uiteindelijke prijs en kwaliteit voor het plaatsen van een dakkapel.
All-in Services is uw partner voor deskundig advies voor al deze vragen. Doordat wij werken met één vast aanspreekpunt kijkt onze specialist samen met u naar uw wensen, voorkeuren en begroting. Meer weten over het plaatsen van een dakkapel? Klik dan hier!

Aan- of uitbouw

Wanneer uw woning te klein wordt en u meer ruimte wenst, kan een aan- of uitbouw een oplossing zijn. Bij een aanbouw wordt er een bijgebouw tegen de gewenste ruimte geplaatst, bij een uitbouw wordt de bestaande ruimte opengebroken en vergroot. All-in Services is hierin uw betrouwbare partner. Doordat wij voor zowel particulieren als bedrijven werken hebben wij ruime ervaring met het bouwen van een aan- of uitbouw. Meer weten over een mogelijke aan- of uitbouw? Klik dan hier!

Complete renovaties

All-in Services heeft meerdere disciplines onder één dak: wij (ver)leggen elektra, schilderen, plaatsen kunststof kozijnen en leggen zelfs tuinen aan. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring noemen wij ons (met gepaste trots) specialist in ons vakgebied.

Daarnaast hebben wij door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd van vakkundige specialisten en zijn wij daardoor in staat om complete renovaties of verbouwingen aan te bieden. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Meer weten over de mogelijkheden voor een complete renovatie? Klik dan hier!

Tuinen

Met het warme weer in een prachtige tuin zitten zorgt altijd voor een gelukkig moment. Een mooie tuin is de plek om tot rust te komen een plek om te genieten van het samenzijn met vrienden en familie. Daarnaast doet een mooie tuin veel goeds voor de uitstraling van uw huis. Het is daarom belangrijk dat een tuin perfect bij u en uw huis past.

De specialisten van All-in Services gaan graag met u in gesprek over de aanleg van uw nieuwe tuin. Zo brengen we alle wensen en behoeften in kaart zodat u zorgeloos kunt genieten als u de volgende keer de buitendeur open doet. (Meer weten over de aanleg van uw nieuwe tuin? Klik dan hier!)

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij, isoleren zeer goed, zien er altijd mooi uit en zijn voordeliger om te plaatsen. Daarnaast dragen kunststof kozijnen bij aan de veiligheid van uw woning. De kozijnen zijn namelijk moeilijk ontvlambaar en ook moeilijk te ontgrendelen door inbrekers. De kunststof kozijnen worden veelal geplaatst in nieuwbouwwoningen en bij renovaties.

All-in Services heeft al talloze kunststof kozijnen geplaatst bij verbouwingen en renovaties van alle soorten woningen en bedrijfspanden (nieuwbouw, bestaande bouw & turnkey). Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. (of lees er meer over op deze pagina!)

Schilderwerkzaamheden

Om uw woning zo goed mogelijk te beschermen of de waarde van uw woning te verhogen, is het van belang dat er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Uw woning is immers een zeer waardevol bezit. Achterstallig onderhoud aan het schilderwerk kan voor veel problemen zorgen. Weersinvloeden kunnen zorgen voor houtrot, lekkend isolatieglas, doorslag van vocht, vorming van schimmel (vooral binnenshuis) en andere verweringen.

De schilders van All-in Services komen bij elke vierkante centimeter van uw huis en controleren of de verflaag nog voldoende bescherming biedt. Daarnaast controleren wij of de kit en stopverfranden nog deugdelijk zijn. Indien nodig pakken zij deze gebreken vakkundig aan. Voorkomen is beter dan genezen! (Meer weten over onze schilderwerkzaamheden? Klik dan hier!)

Vloeren

Binnen elk huis of bedrijfspand is een mooie vloer meteen een blikvanger. Een goede vloer zorgt ook voor extra isolatie wat de stookkosten reduceert. Daarnaast is een nieuwe vloer ook een investering in de toekomst. Het leggen van een vloer kan echter een uitdagende klus zijn.

All-in Services neemt graag deze uitdagende klus op zich, om u te ontzorgen bij de verbouwing van uw huis of bedrijfspand. Wij zijn bekend met nagenoeg alle vloersoorten en kunnen u een oplossing op maat bieden. (Meer weten over onze vloerservice? Klik dan hier!)

Stucwerk

Muren kunnen op verschillende manier worden afgewerkt. Het stucen van de muren door een vakkundige stukadoor is één van de opties die All-in Services aanbiedt. Door de muren te stucen zijn deze helemaal glad en waterpas. Goed stucwerk maakt de verbouwing van uw huis of bedrijfspand helemaal af. Daarnaast neemt de waarde van uw huis of bedrijfspand ook toe als het stucwerk vakkundig is aangebracht.

Er is een variatie van stuctechnieken beschikbaar. Denk hierbij aan het sausklaar maken van de muren, spackspuiten of raapwerk. Voor elke wens of situatie is er een methode die aansluit. Stucwerk kan op deze manier meer worden dan alleen een witte achtergrond. Zo bieden de specialisten van All-in Services ook de mogelijkheid om mooie patronen te verwerken in het stucwerk. (Meer weten over onze stucwerk? Klik dan hier!)